2012-08-28

OOPS!!!

Sidan har visst varit otillgänglig ett litet tag. Det ber jag om ursäkt för.
Nu är sidan förhoppningsvis tillbaka för alla som är intresserade av att gå in och kolla arkivet.

Jag får passa på att också ursäkta den dåliga uppdateringen, men sommaren har varit full av diversioner. Andra projekt har tagit upp en del av vår tid, även sommarvädret (det lilla vi haft) har gjort att man inte gärna sitter framför bloggen och häckar.

Vi har som jag tidigare nämnde en resa till Denver inbokad i oktober. Huvudsyftet med resan är ett besök på GABF (Great American Beer Festival) som är en gigantisk mässa för det man i staterna kallar craft brewing. På deltagarlistan slåss 2,500+ öl om vår uppmärksamhet. Här följer en länk till listan med utställare http://www.greatamericanbeerfestival.com/at-the-festival/breweries-at-the-2012-festival/, den uppdateras kontinuerligt när något sker på utställarsidan.

Att få tag i biljetter till eventet visade sig vara lite knepigare än väntat då biljetterna tog slut på rekordsnabb tid. Vi gjorde ett försök att få tag i biljetter bara en timme efter att de släppts men fick då veta att det redan var slutsålt. Alla 32,000 "public tickets" tog (om jag förstår allt rätt) slut på bara 45 minuter.  Alla övriga biljetter tog sedan slut under kommande 45 min. Totalt cirka 49,000 biljetter tog alltså slut på 90 minuter?!

Efter lite sökande på andrahandsmarknaden lyckades vi som tur var få fatt i fyra biljetter och lyckan var återställd. Det kostade förvisso en liten slant, men jag menar för under 1000:-/biljett tycker jag ändå inte att det blev så värst dyrt.

Nu har jag babblat på om GABF men faktum är att endast en av de sex dagar vi ska spendera i Denver kommer att spenderas på GABF. Resterande dagar kommer att spenderas på alla bryggpubar och liquor stores som finns i närområdet. Bland annat Flying Dog, Oscar Blues och Great Divide har pubar inte allt för långt borta.

Mer info återkommer jag med så småningom. Innan dess ska vi förhoppningsvis lyckas snickra ihop en bryggning också, men jag får lov att återkomma även om detta senare.

Allt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar